Wat zijn de Klimaattrends voor 2020?

Tijdens Vakbeurs Klimaat op 21 november in Expo Houten verzamelde een scala aan professionals zich om de nieuwste ontwikkelingen op gebied van klimaatadaptatie te presenteren, maar vooral om samen vooruit te blikken op de opgaven die voor ons liggen.


Welk opgaven dat zijn? Dat vroegen wij aan vier organisaties die aanwezig waren op de beurs. Jaap Dooper van Zoontjes, Andy Bruijns van Arcadis Nederland, Matthias Hoendermis van Witteveen+Bos en Eva de Ruiter van Aveco de Bondt delen hun verwachtingen voor het komende jaar met ons.


Ontbreekt er volgens jou een trend waar nú aandacht voor moet komen? Laat het ons weten via redactie@biind.nl.

Hoe speel je als bedrijf in op de Klimaattrends van 2020?

De tijd van praten over het klimaat is voorbij; er moet nú actie ondernomen worden. Marktpartijen spelen daar een onmisbare rol in. Zij hebben de know-how om gebouwen en omgevingen klimaatadaptief te maken en mee te werken aan gezondere leefomgevingen.


Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Op veel vlakken ontbreekt nog kennis of komen de innovaties pas net op gang. Hoe spelen bedrijven in op de klimaattrends van 2020? Wij vroegen het aan Jaap Dooper van Zoontjes, Andy Bruijns van Arcadis Nederland, Matthias Hoendermis van Witteveen+Bos, Eva de Ruiter van Aveco de Bondt en Severin Vrogten van Grijsen.


Wat moet er volgens jou nú gebeuren om het klimaat in onze steden en leefomgevingen te verbeteren? Laat het ons weten via redactie@biind.nl.