Jij bent BIIND

Jij bepaalt de koers en de inhoud van Biind. Heb je een vraag, suggesties of wil je jouw mening delen? Wij gaan ermee aan de slag. Wat speelt er in je dagelijkse werk, welke informatie zoek je, met wie wil je in contact komen, welke kennis ontbreekt, welke vaardigheden wil je trainen? We schrijven, organiseren, leggen contacten en gaan op zoek naar antwoorden. Want samen weten we meer.

Een paar voorbeelden:


• Loop je in je werk aan tegen kennisvragen of ben je op zoek naar oplossingen? We stellen het juiste team samen, faciliteren het gesprek en delen de resultaten met alle Biind-leden.


• Wil je jouw inspirerende visie op het vak delen? Onze redactie helpt je aan een geschikt podium.


• Op zoek naar kennis(sen) in jouw vakgebied? Biind informeert, inspireert en brengt je in contact met interessante vakgenoten.


• Heb je een locatie ter beschikking? Wij organiseren een volgende Biind-bijeenkomst graag bij jou.


• Zelf een bijeenkomst bijgewoond? Wij publiceren graag jouw bevindingen.

Aansluiten?

Bij Biind werken we graag met jou samen op jouw manier. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om je aan te sluiten bij de community, van lid van onze nieuwsbrief tot partner van een van onze thema’s.


Volg ons

Door je aan te melden voor onze (thema)nieuwsbrieven, digitale magazines en socialmediakanalen blijf je altijd op de hoogte van Biind-kennis en -activiteiten.


Word (thema) lid

Wil je een actieve rol spelen in de community en (met korting) deelnemen aan al onze activiteiten? Sluit je dan aan als Biind-lid.


Deel je kennis

Biind is altijd op zoek naar inspirerende mensen, mooie verhalen, goede (en minder goede) projecten en andere wetenswaardigheden. Neem contact met ons en wie weet sta jij binnenkort op Biind.

Pakket voor gemeenten

Gemeenten, en andere overheden, bieden we een mix van kennis-, publiciteits- en netwerkmogelijkheden. Collectieve Biind lidmaatschappen, gastheer van een bijeenkomst, een podium voor visies en verhalen van jouw gemeente? Alles is haalbaar en bespreekbaar.


Partner worden

Voor zzp’ers, bedrijven, organisaties en kennisinstituten zijn er interessante samenwerkingsmogelijkheden om Biind te benutten als communicatieplatform. En om actief mee te praten over de koers en activiteiten van Biind.


Voor een overzicht van alle mogelijkheden verwijzen je graag naar biind.nl/sluitjeaan.

Meer weten?

Biind is er voor jou. Wil je meer weten of heb je andere ideeën om samen te werken? We gaan graag met je om tafel!

Esmeralda van Milgen

esmeralda@biind.nl

06 3320 3089

Edwin Benning

edwin@biind.nl

06 1603 8043

Harald Jansen

harald@biind.nl

06 4570 4640