Geert Dijkstra, community manager

Voorpaginanieuws

Nee, dit eerste digitale magazine van Biind zal geen voorpaginanieuws worden in de landelijke media. We kennen onze plaats.

Maar er gaat geen dag voorbij of ons vakgebied haalt wél de landelijke pers. Fietsfiles, klimaatmaatregelingen, duurzaam vervoer, vergroening en verslimming duiken steeds vaker op in praatprogramma’s en op voorpagina’s. Daar word ik blij van. Het maakt ons werk nog relevanter dan het al was.


Maar het schept ook verplichtingen. De lat komt steeds hoger te liggen, zoals je ongetwijfeld zelf ook dagelijks merkt. Bijblijven in je eigen vak is een must, maar niet meer voldoende. Om je bijdrage te leveren aan de integrale vraagstukken die een steeds groter deel van jouw agenda beheersen, zijn nieuwe kennis, nieuwe vergezichten, nieuwe contacten en nieuwe vaardigheden belangrijker dan ooit.

En dat is de missie van de Biind community: samenwerken aan thema’s van nu. Samenwerken, delen, helpen, oplossen, denken, doen. Met studenten en gepensioneerden, beleidsmakers en beheerders, opdrachtgevers en adviseurs, mensen van binnen én buiten de sector en alle mogelijke andere samenstellingen die nodig zijn om een stap verder te komen.


Heb je suggesties? Kom maar op. We bieden je graag het podium.

Vanaf nu biedt de tienkoppige redactie van Acquire al haar relaties gratis (minimaal) zeven keer per jaar het Biind Magazine en de wekelijkse Biind nieuwsbrieven aan.


In deze editie stellen we onszelf verder voor én bieden we je alvast een aantal inspirerende artikelen aan.


We houden contact.


Geert Dijkstra
Community Manager