Wat is Biind?

We leven in een snel veranderende tijd; complexe opgaven en vraagstukken als klimaatadaptatie, energietransitie, bereikbaarheid van steden, vergroening en duurzame mobiliteit staan volop in de schijnwerpers. En bepalen waarschijnlijk ook jouw agenda.

Iedereen staat voor dezelfde uitdagingen. Ook al kon je voorheen zelfstandig of in klein teamverband vanuit je eigen discipline vraagstukken oppakken, meer en meer moeten die nu via een integrale aanpak en samenwerking worden opgelost. Deze manier van denken en werken vereist nieuwe visies, nieuwe kennis, andere vaardigheden en natuurlijk connecties met andere disciplines en specialisten.


Biind is er voor en door alle ruimte- en mobiliteitsprofessionals. We verbinden jong en oud, beleid en beheer, groen en grijs (en blauw), student en professional, specialist en generalist, markt en overheid. Want samen weten we meer.


Hoe gaan we dat doen?

Veel kennis blijft onbenut of wordt onnodig opnieuw ontwikkeld. Biind staat voor verbinden zodat deze kennis niet blijft liggen. Dit doen we door te delen, te informeren, te inspireren en te faciliteren via onze website, social media, digitale magazines en bijeenkomsten. Het streven: Biind maakt je werk leuker.


Nieuws: dagelijks vind je het belangrijkste nieuws en ontwikkelingen op de website van Biind. Via onze (thema)nieuwsbrieven blijf bovendien automatisch op de hoogte.

Blogs en vlogs: Biind is jouw ideale podium om je visie te delen of je mening te geven via een prikkelende blog. Ook vind je regelmatig vlogs uit de koker van onze Biind Babbelbox.

Digitaal magazine: elk kwartaal ontvang je gratis het Biind Digitaal Magazine, gevuld met diepgaande achtergrondartikelen en interviews om even rustig voor te gaan zitten.

Vacatures: op zoek naar een nieuwe collega of werknemer? Met het brede, cross-sectorale bereik van Biind vind je altijd een goede match.

Kalender: bijeenkomsten rond actuele thema’s plannen wij het hele jaar door in, met deskundige sprekers uit binnen- en buitenland. Denk aan trainingen, masterclasses, congressen, themabijeenkomsten en meer.

En meer: jij = wij, dus heb je ideeën, suggesties of vragen, laat het ons weten! Jij trekt aan de touwtjes, want samen weten we meer.


Onze thema’s

De Biind community stelt integrale thema’s centraal en brengt kennis en mensen samen om ingewikkelde maar o zo noodzakelijke opgaven en vraagstukken op het gebied van architectuur, ruimte en mobiliteit te faciliteren. Biind kent twintig thema’s, maar stipt altijd enkele daarvan aan als topthema’s die specifiek in de belangstelling staan.

Wat speelt er bij jou?

De redactie van Biind staat elke dag voor je klaar. Heb je een vraag, suggesties of content om te delen? Wij gaan ermee aan de slag!

Manon van Ketwich

manon@biind.nl

Guus Puylaert

guus@biind.nl

Reinoud Schaatsbergen

reinoud@biind.nl