image

Waar mag je wel en waar niet parkeren? Was deze plek wel gereserveerd voor invaliden? Hoe hoog is de parkeerdruk in het centrum? Is er nog extra veilige parkeerruimte op de openbare weg? Waar komen parkeerders vandaan? En waar gaan ze naartoe?

Actuele en nauwkeurige parkeerdata zijn een must voor elke gemeente. Uiteraard om effectief parkeerbeleid te ontwikkelen. Maar bijvoorbeeld ook om geschillen met handhaving over parkeerboetes objectief te kunnen beoordelen.

Onderzoeksbureau Trajan is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in parkeeronderzoek in opdracht van gemeentes. Met onder andere een geavanceerde scanauto verzamelt en analyseert Trajan parkeerdata. Dat doen we snel, nauwkeurig en betrouwbaar.

Onze nieuwste scanauto telt zes lichtcamera’s, zes infraroodcamera’s, twee panoramacamera’s en heeft een zeer geavanceerd GPS-systeem waarmee duizenden kentekens per uur met hoge precisie kunnen worden gescand.

Zijn de parkeerdata van uw gemeente up-to-date? Stap in bij Trajan en ontdek hoe we parkeren samen kunnen professionaliseren.