- advertentie -

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2019 staat Jaarbeurs Utrecht weer volledig in het teken van de openbare ruimte. Vakbeurs Openbare Ruimte is het grootste evenement in Nederland voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van onze leefomgeving. Ruim 600 exposanten tonen hier hun nieuwste producten en diensten aan naar verwachting 6.500 beursbezoekers. De vakbeurs staat in het teken van netwerken, kennisdeling en beleving.

Producten, innovaties en diensten met impact

Zien, voelen, proeven en ervaren. Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste verzamelplaats waar u letterlijk in aanraking komt met honderden innovaties uit de markt. En niet te vergeten: ook de mensen áchter de innovaties. Ruim 600 exposanten ontvangen u dit jaar graag in hun stand. Om het overzicht te bewaren kunt u de exposanten online sorteren in acht sectoren: Sport, Spel & Recreatie, Licht, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Ondergronds, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer. En dat allemaal mooi samengepakt in drie beurshallen!

Praktische handvatten en verdieping

Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij kennissessies over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Zo leert u in een stimulerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Huiskamersessies, waar u ontspannen op de bank verdiepende presentaties kunt bijwonen? Of misschien kunt u zich juist vinden in een van de themazalen, zoals de Advies- & Beheerzaal. Oriënteer vast online welke van de ruim tachtig sessies in de negen presentatieruimten u niet mag missen.


Openbare ruimte in een nieuw perspectief

Verandering van spijs doet eten. Daarom zetten we voor u openbare ruimte in een nieuw perspectief, door bijzondere initiatieven op de beursvloer. Stap een andere wereld in bij De Groene Stad en Het Plein of neem deel aan inspirerende activiteiten, zoals de Groenspiratietour en de Klimaatgesprekken.

Geïnteresseerd? Toegang tot de beursvloer, lezingen en belevingen is gratis. Registreer op www.openbareruimte.nl