'Zero Emissie'-special

Biind komt met exclusieve ‘Zero Emissie’-special

Door: Guus Puylaert


Rondom het thema ‘Zero Emissie’ is letterlijk veel beweging. In aanloop naar de Nationale Zero Emissie Conferentie op 31 oktober geeft Biind daarom een exclusieve ‘Zero Emissie’-special uit op 24 oktober.

Niet wordt alleen in bestuurlijke convenanten en akkoorden de lat hoog gelegd, ook het recent gesloten Klimaatakkoord geeft de transitie extra gewicht: vóór 2025 moeten alle nieuwe bussen én moet al het binnenstedelijke goederenvervoer binnen aangesloten gemeenten ‘uitstootvrij aan de uitlaat’ rijden.


Ambitieuze doelen die naast milieu- en gezondheidseffecten ook bij gaan dragen aan de bereikbaarheid, leefbaarheid, gezondheid en vitaliteit van (binnen)steden en regio’s. Maar tegelijkertijd lopen verantwoordelijken voor beleid, aanleg, beheer en realisatie aan tegen knelpunten in de laadinfrastructuur, wet- en regelgeving, draagvlak, (voertuig)innovatie, bestuurlijke ambities, integrale aanpak en meer.

Speciale editie

Daarom komt Biind met een exclusieve ‘Zero Emissie’-special op 24 oktober. Daarin tref je onder meer een verslag van de Rondetafel die wij begin oktober organiseren, een vooruitblik op de Nationale Zero Emissie Conferentie op 31 oktober en een reeks artikelen over inspirerende mensen, projecten en innovaties.


Wil je deze speciale uitgave ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van OV-Magazine, Parkeer24, Verkeer in Beeld of Verkeerskunde, want deze editie wordt exclusief aan abonnees van deze titels verstuurd.


Wil je deelnemen aan de Nationale Zero Emissie Conferentie? Houd dan de website van Biind in de gaten voor de aankondiging.