Graag informeren we je over een aantal activiteiten waar wij als Biind-team mee bezig zijn. Wil je meer over deze én onze andere activiteiten weten, dan horen we dat graag.

Biind is volop in beweging Onze missie om te communiceren, verbinden en activeren en zo een bijdrage te leveren aan een gezonde, veilige, prettige en duurzame fysieke leefomgeving krijgt steeds meer gestalte. Dat blijkt ook wel uit dit overzicht van activiteiten waar we samen met partners in de sector volop mee bezig zijn.

Meedoen? Dat kan. Op allerlei manieren. Weten hoe? Stuur een mail naar community manager Geert Dijkstra (geert@biind.nl).

image
image
image

Online Verbindingsdag Samen Spelen en Bewegen

Gemeenten benaderen buiten spelen steeds meer integraal. Sporten, spelen en bewegen in de leefomgeving zijn niet los van elkaar te zien. Die vervlechting vertaalt zich naar beleid; buiten spelen is onderdeel geworden van een veel breder en sectoroverstijgend gemeentelijk beleid. 

Acquire Publishing organiseert in samenwerking met Ruimte voor de Jeugd, Jantje Beton, Branchevereniging Spelen en Bewegen en VNG de Verbindingsdag Samen Spelen en Bewegen. Deze dag gaat over de veranderingen die rond buiten spelen en bewegen gaande zijn, belicht actuele trends en ontwikkelingen en schetst zo de kaders van het nieuwe normaal in buiten spelen. Bemachtig je gratis ticket via verbindingsdag.online/spelen!

Online Verbindingsdag Klimaat Bestendige Gemeente

De behoefte aan kennisdeling, ontmoeting, uitwisselen van ervaringen, en delen van de laatste innovatieve producten en diensten is onverminderd groot. Acquire biedt op 2 juli, in samenwerking met kennispartners Kragten, branchevereniging VHG en NL Greenlabel inspirerende sprekers, bezoekers en innovaties het podium tijdens de Verbindingsdag Klimaatbestendige gemeente.

Een middag waarin tal van actuele thema’s waar u vandaag én morgen mee aan de slag moet aan bod komen. Ervaringen uitwisselen, samen stappen zetten, inspiratie vinden, innovaties delen, het debat aan gaan; het draagt allemaal bij aan het gezamenlijke doel dat overheden, kennisinstellingen, brancheorganisaties en leveranciers hebben: het klimaatbestendiger maken van gemeenten. Doe je ook mee? Bemachtig je gratis ticket via verbindingsdag.online/klimaat!

Hub Holland Hub

Hub’s zijn de talk of the town. Ze lijken de Haarlemmerolie voor veel uitdagingen waar we de komende jaren voor staan, zoals bereikbaarheid, klimaat, leefbaarheid, logistiek en meer. Maar hoe ver zijn we? Van welke initiatieven kunnen we leren? Waar kunnen we versnellen? Waar is afstemming nodig tussen lokale, regionale en landelijke initiatieven? En tussen mobiliteits-, logistieke en energievraagstukken? Dit en meer komt aan bod op de eerste editie van een nieuwe traditie: het Nationaal Hub Congres 2020.

We zorgen tijdens het online congres voor verbinding dwars door alle sectoren, lagen en functies heen. We gaan de diepte in op de drie belangrijke hubthema’s van dit moment: Energiehubs, (Stads)logistieke hubs en Mobiliteitshubs.

Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar hubcongres.nl.

image

Zo realiseer je succesvolle projecten

In de masterclass ‘Stop met bewonersavonden!’ leer je hoe je een representatieve groep bereikt en plannen in co-creatie maakt, zonder dat het ellenlange processen met zich mee brengt. Anne-Mette Andersen van AM Landskab draagt tijdens deze dynamische masterclass haar kennis over van talrijke praktijkvoorbeelden, waarbij proces en resultaat van een ruimtelijk project, juist zonder de traditionele bewonersavond, beter zijn geslaagd. Bekijk het programma en meld je aan via stopmetbewonersavonden.nl

image