image

Vakbeurs Klimaat

Alles over de gevolgen van het veranderende klimaat: water, hitte, droogte.

Je kunt geen krant openslaan of het journaal aanzetten of het gaat erover. Wateroverlast door aanhoudende regen, extreme droogte en hittestress. De thema's zijn actueler dan ooit. Tijdens Vakbeurs Klimaat op 21 april 2022 in Expo Houten vindt u alle mogelijke oplossingen voor de gevolgen van klimaatverandering.

Welke risico's levert klimaatverandering op? Welke klimaateffecten kunnen we verwachten? Hoe maken we ons gebied waterrobuust en klimaatbestendig? Vakbeurs Klimaat wil vooral op de laatste vraag een antwoord geven. De beurs onderscheidt zich door het grote en allesomvattende aanbod voor het (her)inrichten van de klimaat- en waterbestendige stad en leefomgeving. U komt in contact met relevante marktpartijen en ontdekt daar slimme noviteiten en de nieuwste ontwikkelingen. In actuele lezingen doet u kennis op en in de gangpaden deelt u ideeën met uw vakgenoten.

Het evenement is met name interessant als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstituut.

Ga naar www.vakbeursklimaat.nl voor gratis toegang.