image

Keypoint Consultancy is sterk op het snijvlak van Mobiliteit, Technologie en Data. Daarbij richten we ons op 4 thema’s: Fiets, Openbaar Vervoer, Intelligente Transport Systemen (ITS) en Digitalisering. We zijn goed in het concreet maken van beleidsmatige oplossingen in uitvoerbare projecten en slimme innovatieve mobiliteitsoplossingen. Vanuit onze inhoudelijke kennis begeleiden we zowel realisatieprojecten (systemen) als verandertrajecten voor de werkprocessen binnen de overheid. Samen Slim Vooruit is daarbij ons motto.

Data zijn na weg, spoor, water en lucht een vijfde modaliteit geworden, met een eigen infrastructuur. Naast het realiseren van deze infrastructuur, moet deze ook worden onderhouden, zodat hierop diensten kunnen functioneren. U kent in dit kader ongetwijfeld de ‘Data Top15’, waar de gezamenlijke overheden hard aan werken. Keypoint helpt u bij het op orde hebben en houden van uw data. En we helpen u bij het borgen van uw werkprocessen die nodig zijn om correcte en actuele data te kunnen garanderen.

Een voorbeeld van een nieuwe ontwikkeling is het gebruik van voertuigdata (sensordata van voertuigen). Die data vertaalt zich in een krachtige informatiebron voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid, verkeersmanagement en assetmanagement. Wil u daar meer over weten?

Keypoint verzorgt samen met NDW op donderdag 4 maart een webinar over sensordata en op 25 maart (ook samen met NDW) een workshop op de Datadag Mobiliteit