Biind Update

Het laatste nieuws van Biind.

De nieuwste Experts van Biind

Onze experts geven je stof tot nadenken. Ze voorzien de Biind community van inspiratie en delen hun kennis via blogs, artikelen en bijeenkomsten. Onlangs als expert toegetreden zijn:

image

Manager Smart Mobility bij AutomotiveNL

image

Junior onderzoeker aan de HAN

image

Beleidsadviseur gemeente Almere

Ook interesse om expert te worden? Lees hier onze brochure.

Nieuw: Rondetafels

Tijdens onze rondetafeldiscussies buigt een aantal deskundigen op uitnodiging van de redactie zich over een actueel thema. Ze wisselen meningen en ideeën uit en gaan op zoek naar nieuwe inzichten. Naderhand werken wij een verslag uit en gaan we écht werk maken van de opgedane inzichten.


Deze rondetafels staan gepland voor het najaar van 2019:

• Meervoudig gebruik van lichtmasten – 19 september

• Communiceren met de burger – 2 oktober

• Omgevingswet als ontschottingsmiddel – 30 oktober

• Eigenaarschap van data – 21 november


Deelnemen aan een rondetafel? Dat kan! Biind leden kunnen zich aanmelden voor een wildcard (dan schuif je zelf aan), of beoordeel vooraf de stellingen. Neem daarvoor contact op met guus@biind.nl.


Nog geen Biind lid? Meld je hier aan.

Verbiindingsdag – 19 september 2019

Ontmoet, leer, praat bij en deel kennis en ervaringen. Dát is wat we doen tijdens de Verbiindingsdag. Maar vooral: aan de slag!


Tijdens dit netwerkevent volgen onze vijf netwerken elk haar eigen programma, bestaande uit een masterclass, workshops, best practices, een debat en onze unieke, gezamenlijke estafetteopdracht.


Werk je aan of ben je geïnteresseerd in een van de thema’s/netwerken, noteer deze datum dan vast in je agenda en sluit je aan bij jouw netwerkdag. Per netwerk is er ruimte voor maximaal 50 deelnemers.


Wil je er zeker bij zijn, reserveer dan nu alvast je plek!

image

Vijf Biind netwerken

Recent introduceerden wij onze netwerken om samen op te trekken, successen te delen en uitdagingen te spotten. Onze verkenningsgesprekken brachten veel inzichten aan het licht. Wij gaan ermee aan de slag!

Nieuwe Biind partners

Als intermediair brengen wij rond de belangrijkste vraagstukken en opgaven alle schakels bij elkaar, bieden ze een podium en stimuleren we het behalen en delen van concrete resultaten. Wij betrekken partners nauw bij deze opgaven, om samen de leefomgeving een positieve impuls te geven.


Recent sloten PBTconsult BV en ABB zich als partner aan bij Biind.

image
image

Zoek ons op tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte

Ook dit jaar is Biind aanwezig tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 2 en 3 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Maak kennis met onze netwerkregisseurs en ga met ons in gesprek over de ambities, doelen en ontwikkelingen van de fysieke leefomgeving.


In het volgende Biind Magazine lees je alles over onze deelname aan de beurs. Tot dan!

image

In opdracht

Biind verzorgt voor een snel groeiend aantal opdrachtgevers communicatieplannen, boeken, tijdschriften, websites en evenementen. Nieuw in deze reeks is het boek Lessen in gezonde, groene en duurzame verstedelijking dat we in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat hebben ontwikkeld. Een inspiratiebron voor (aankomende) stadsmakers waarin onder meer de opbrengsten van het Programma Slimme en Gezonde Stad zijn verwerkt.


Meer weten over het boek of bestellen? Klik hier.

Meer weten over wat Biind voor jouw project kan betekenen? Stuur een mail naar Geert Dijkstra (geert@biind.nl).