Graag informeren we je over een aantal activiteiten waar wij als Biind-team mee bezig zijn. Wil je meer over deze én onze andere activiteiten weten, dan horen we dat graag.

Biind is volop in beweging Onze missie om te communiceren, verbinden en activeren en zo een bijdrage te leveren aan een gezonde, veilige, prettige en duurzame fysieke leefomgeving krijgt steeds meer gestalte. Dat blijkt ook wel uit dit overzicht van activiteiten waar we samen met partners in de sector volop mee bezig zijn.

Meedoen? Dat kan. Op allerlei manieren. Weten hoe? Stuur een mail naar community manager Geert Dijkstra (geert@biind.nl).

Wat is de volgende stap in de uitrol van zero emissie busvervoer in Nederland? Hoe kunnen treinen nog duurzamer gaan rijden? Wat zijn de geleerde lessen tot nu toe, de uitdagingen van vandaag en de kansen van morgen? Dagvoorzitter Marc Maartens gaat in diverse panelgesprekken op zoek naar antwoorden op bovenstaande vragen. Met een openingskeynote van Sharon Dijksma, voorzitter van de Vervoerregio Amsterdam. U hoort het tijdens de digitale, gratis Zero Emissie Conferentie op donderdagochtend 26 november. Meld u aan via deze link.