- advertentie -

PTV Group verbetert mobiliteit en vervoer door gebruik te maken van uitstekende software, gegevens en wetenschappelijke knowhow uit vier decennia ervaring met het plannen en het optimaliseren van personen- en goederenverkeer. Wij worden erkend als globale marktspeler met Duitse technologie en helpen steden, bedrijven en mensen tijd en geld uit te sparen, verkeersveiligheid te verbeteren en de impact op het milieu te beperken. Op basis van onze unieke expertise bij ieder facet van de mobiliteit ondersteunen wij een vlotte verkeersstroom.


In de logistiek gaat onze portfolio van software voor routecalculatie tot (semi)-automatische rit- en routeplanning, met inbegrip van vrachtwagennavigatie en vrachtwagenparkeerplaatsen.

In de verkeersbranche bieden wij moderne technologieën voor verkeersplanning, transportnetwerkmodellering en simulatie over alle vervoertypes. Onze software helpt verkeer- en stadsplanners in meer dan 120 landen om een optimale verkeersstroom te organiseren, de verkeersveiligheid te verhogen en te zorgen voor een minimale milieu-impact. Over de hele wereld helpen wij meer dan 2.500 steden bij het nemen van slimme beslissingen over hun toekomst. Onze krachtige simulatiehulpmiddelen stellen fabrikanten en wagenparkexploitanten in staat om nieuwe technologieën en trends uit te testen in een virtuele omgeving.

PTV-software wordt gebruikt om het Europese transportmodel te ontwikkelen, wat alle bewegingen inzake passagiers- en vrachtverkeer in Europa omvat. Sinds het bedrijf is opgericht in 1979 bevindt ons hoofdkwartier zich in Karlsruhe – een innovatie- en ontwikkelingscentrum. Wereldwijd hebben wij momenteel ruim 900 collega's die uiterst begaan zijn met de hoogwaardigheid van onze producten.


Meer informatie over de softwareoplossingen van PTV Group? Neem contact op via +31 346 581 600 of info.nl@ptvgroup.com.