Geert Dijkstra, community manager

Hoogtepunten

Misschien ben je net als wij nog druk met de laatste loodjes van 2018 en lijkt de Kerst, ondanks de boom en de versieringen, nog ver weg. Troost je. Als eenmaal de kerstborrel is ingeschonken, gaat de knop om en kijken we terug naar wat het jaar ons heeft gebracht.

Voor Acquire Publishing was de overname van Duurzaam Gebouwd een van de hoogtepunten, waarmee we naast de ruimte- en mobiliteitswereld nu ook de bouw- en infrawereld tot ons publiek mogen rekenen. En uiteraard de lancering van de Biind community. De bescheiden start leverde dermate enthousiaste reacties op dat we nu al uitkijken naar het nieuwe jaar. Met een reeks aan activiteiten om mensen te verBIINDen, kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te ontmoeten.

Wat was voor jou het hoogtepunt van 2018? Waar verheug je je op in 2019? Als je niet direct iets te binnen schiet, is het misschien goed om even één minuut je ogen dicht te doen en het antwoord op deze twee vragen voor je zelf te formuleren.


(één minuut bedenktijd)


Zo, dat heb je dan maar paraat voor als je op het werk of thuis dezelfde vraag de komende weken voorgeschoteld krijgt.

Dank voor je belangstelling, ideeën, bijdragen aan Biind en aan Acquire Publishing en graag tot in het nieuwe jaar. Bijvoorbeeld op 5, 6 en 7 februari tijdens Biind Brainz, waar de topthema’s klimaat, smart city, smart mobility, toegankelijkheid en groen op de agenda staan. Een mooie start van het jaar vol inspiratie, discussie en netwerkgelegenheid.


Veel leesplezier.


Geert Dijkstra
Community Manager