Voor al uw communicatiebehoeftes een passende oplossing!

Het creëren van impact voor onze partners is het meest succesvol als er op basis van regelmatig contact en input vanuit de partner slim gebruik wordt gemaakt van het bereik, de mediamix van de Biind en de andere Acquire Publishing titels. De werkwijze is gebaseerd op de volgende pijlers:

Onze accountmanager en inhoudsdeskundige van Biind komen bij je langs voor de communcatiescan. Wij bespreken samen met jou, de communicatiebehoefte(n), doelgroep(en) en doel(stelling)en.

Er wordt aan de hand van de uitkomsten, onze kalenders en de mogelijkheden een op maat gemaakt, crossmediaal plan uitgewerkt.

Gedurende de campagne heb je intensief contact met de accountmanager en wordt het op maat gemaakte plan, indien nodig, realtime geoptimaliseerd om de besproken einddoelen te realiseren.

Ontzorgen waar wenselijk

Veel partners maken gebruik van de kennis van Biind op het gebied van content (schrijven, eindredactie, interviews) en vormgeving (brochures, whitepapers, advertenties, banners).

Partner worden en/of Biind gebruiken voor jou commmunicatie-plannen? Neem contact op met één van onze communicatie adviseurs

Lian Keijzer

lian@biind.nl

038 - 4606 384

Esmeralda van Milgen

esmeralda@biind.nl

06 - 33203089

Wilfred Westerhof

wilfred@biind.nl

06-15629559