De activiteiten van Biind

(Digitaal) magazine

Elke maand ontvangen zo’n 18.500 leden het Biind Magazine boordevol achtergrondverhalen, blogs, vlogs, visies en actuele kennis en een dossier over het maandthema. Biind komt 11 keer digitaal uit én verstuurt jaarlijks een printeditie.

Nieuwsbrief

Wekelijkse update met actualiteiten, nieuws vanuit de community, projectnieuws en vacatures.

Website

De basis voor Biind, met actualiteiten, een overzicht van leden en partners, achtergrondartikelen, themapagina’s en meer.

Verbindingsfestival

In samenwerking met een groot aantal kennispartners, partners en experts organiseren we jaarlijks het online Verbindingsfestival. Tijdens dit festival, over de Slimme & Gezonde Stad, verbinden we professionals in de bouw, vastgoed, mobiliteit, wonen & zorg en openbare ruimte.

Seminars/webinars

Biind bespreekt door het jaar heen een aantal (top)thema’s als Klimaatadaptatie, Smart City, Toegankelijkheid, Groen en Smart Mobility. Twee keer per jaar via een themabijeenkomst waarin we met de belangrijkste onderwerpen in workshopverband aan de slag gaan.

Netwerkactiviteiten

Door het jaar heen gaan we op bezoek bij partners en experts om de wensen te inventariseren en dit samen te vertalen naar een passende kalender en organiseren we netwerkmomenten voor partners, experts en leden.

Op locatie

Wat is er leuker dan over je plan, project, living lab, visie, innovatie te praten op de plek waar het allemaal gebeurt? Elk kwartaal gaan we op bezoek bij een van de leden en krijgen uit de eerste hand de nieuwste inzichten aangereikt.

Rondetafelgesprekken/

Kennistafels

Met een aantal specialisten écht op zoek naar antwoorden op prangende vragen. Geen genoegen nemen met halve antwoorden, elkaar uitdagen om net dat stapje extra te zetten. Dat zijn de rondetafelgesprekken van Biind die we een aantal keer per jaar met leden, experts en partners organiseren.

Trainingen

Onder leiding van deskundige spreker(s) een (halve) dag je kennis en vaardigheden updaten. Interactief, kleinschalig, relevant, praktisch toepasbaar en met inspirerende deelnemers.