Graag informeren we je over een aantal activiteiten waar wij als Biind-team mee bezig zijn. Wil je meer over deze én onze andere activiteiten weten, dan horen we dat graag.

Wij blijven verbinden, ook tijdens de coronacrisis

Het COVID-19-virus stelt ons voor enorme uitdagingen en heeft grote impact op onze dagelijkse praktijk. Bij Biind betekent het bijvoorbeeld dat alle geplande evenementen tot in elk geval 1 juni zijn afgelast.

Wat doen we wel?

Communiceren, verbinden en activeren is en blijft de kern van onze missie. Daarom zijn we hard aan werk om een aantal innovaties versneld te introduceren. De komende periode kan jij als spreker, partner of lid of lezer de introductie of uitbreiding verwachten van een of meer van de volgende concepten:

  • (Digitale) Masterclasses
  • Digitale magazines
  • Virtuele Rondetafels
  • Webinars
  • Communicatiescan met advies op maat
  • Vacaturetool om snel en effectief je vacatures te plaatsen én nieuwe collega’s te werven
  • De Acquire Bibliotheek
  • Online communities om te communiceren met de expert en elkaar

Benut het bereik en de tools van Biind

Naast dat we onze eigen evenementen in rap tempo omturnen naar online activiteiten, kan jij ook gebruik maken van deze mogelijkheden. Heb jij een onderwerp of idee dat je wil delen met onze en jouw achterban? Laat het ons weten zodat we er samen mee aan de slag kunnen.

Vragen of suggesties?

Heb je nog aanvullende vragen of suggesties? We staan je graag te woord. Gezien de bezetting op kantoor is een email naar Geert Dijkstra (geert@acquirepublishing.nl) aan te raden. Voor dringende zaken bel je: 038-4606384.

In 10 stappen betere burgerparticipatie

Op 14 mei lanceren Mark Verhijde en Nanneke van der Heijden het boek In 10 stappen beter in burgerparticipatie. Vanaf half april is de website www.beterinburgerparticipatie.nl live. Tot die tijd kan je je voor de online lancering opgeven via (info@markverhijde.nl) of (info@smeeadvies.nl).

Hoe maken we Nederland nog nét dat beetje mooier?

Biind is hét integrale platform voor de fysieke leefomgeving waar inspirerende mensen en verhalen het podium pakken om hun verhaal te presenteren. Door intensief samen te werken, ervaringen uit te wisselen, knelpunten te agenderen leveren we een bijdrage aan een gezond, leefbaar, bereikbaar en prettig Nederland. Wat wil jij delen? Waar stoor je je aan? Hoe kan het beter? Laat het ons weten! Mail direct met Geert (geert@biind.nl) of Manon (manon@biind.nl).